Stening

Igår blev jag stenad på strandpromenaden... Japp, bokstavligen stenad. Nån otäck människa bestämde sig för att kasta en stor jäkla sten på mig och mitt redan ganska illa sargade ben! Så får man väl inte göra?! Okej fine att han slängde bort stenen från sin filt och att han kastade den lite lamt bakom sig och att det säkert inte var med flit, men ändå! Om ungefär 500 personer sitter på stranden och har picknick samtidigt så får man väl för bövelen se sig för innan man börjar slänga stenblock (joo, den var faktiskt ganska skitstor) omkring sig. Jag plockade raskt upp stenen för att kasta den i ryggen på gubbfan... mina vänner hindrade mig...

Skadat knä...

Jag åkte med gotlandsbåten i lördags natt, anlände till visby ungefär 02.45. Vid den tiden på dygnet är man inte så pigg och tänker väl inte riktigt på hur man sätter fötterna. Jag skulle ner för en rulltrappa (alltså inte en sån som har trappsteg utan en som är mer som ett rullband) i mina ganska väl använda converseskor (tänk alldeles släta sulor...). Plötsligt halkar vänsterfoten iväg och högerknät smäller då i underlaget, som är en ganska hård och vass rulltrappa. Jag gnydde fram ett ynkligt aj och reste mig snabbt upp, det är ju så pinsamt att halka... Konstaterar snart därefter att det har blivit ett stort hål på strumbyxknät och att det sipprara ganska ordentligt med blod från mitt ömma ömma ben. Lyckas iaf halta vidare, hämta min väska och linka ut till systerns bil som väntade utanför. Hemma i föräldrahemmet tvättade och plåstarde jag om såret, mitt knä ser ut som ett grillchips... räfflat... Idag gör det inte lika ont och nu har jag köpt sjukt snygga plåster som gör det här med att vara skadad lite mer angenämt.

Semester

Jajjamen, nu har jag semester på riktigt! 3 långa fina veckor ska jag bara vara ledig och göra roliga saker. Dock måste jag tvätta idag och lite annat tråk innan jag kan börja ha det skönt. Har sovit så gott så gott ända fram tills nyss, jag är typ bäst i världen på dagsovning!

RSS 2.0