Brudsminkning

Idag ska jag åka till stockholm och bli sminkad, till brud! Jätterolig ska det bli! det är min kompis Ida som har det som moment i sin utbildning och jag ställer så gärna upp som provdocka. Just nu sitter jag och äter frukost och får mina händer misshandlade av katten Svante... Härlig start på morgonen.

Oseriös

Ojojoj vilken fnissig och oseriös dag på jobbet. Det var iofs väldigt roligt men mina kollegor måste tro att jag är helknäpp. Skärpning? Tja kanske...


Dagpass igen

Att jag ska ha så förbannat svårt att komma i säng kvällen innan ett dagpass. Det är ju larvigt hur länge jag kan ligga och vrida, vända och snurra mig i sängen... Har lyckats sova ett par timmar i alla fall men vid 04.45 var jag hur som helst klarvaken. Just nu känner jag mig riktigt pigg men jag vet ju hur det kommer bli under dagen... och framför allt hur trött jag kommer vara ikväll. Jag och storasyster ska se på film ikväll, riktig tjejfilmskväll ska vi passa på att ha eftersom hennes man är borta. Mn förhoppning är att det även innefattar stora mängder Ben&Jerry-glass. Japp, ska det va så ska det va!

Picknickväder?

Hmpf knappast... Jag å Kalle å Anders som skulle ha picknick idag när jag äntligen är ledig... Baskade väder.. Det blir väl en liten sväng på stan då och inomhuspicknick med pojkarna... Kanske en film också. Kan jag inte få lite solsken på min lediga dag?!

Påsken

Tänkte visa lite bilder från påsken hemma i Visby. Familjen äter påskmiddag, promenerar och har picknick. Säkert jätteintressant för alla att titta på...



Jajjamen, det var en fin påsk!

Se så rart

Jag tycker att jag lyckades få en sån fin bild på storasyster Linnéa och katten Cajsa i påskas.


Här står de och myser på balkongen.

Nystanet

Imorse hade jag ett garnnystan, ett fint ett. Den här synen mötte mig när jag kom hem:



Gnuttarna...

Salem

Jag och kompisarna var och såg Salem al fakir på Katalin i Uppsala igår. Herregud! Den mannen är helt fantastisk! Vi var alldeles trollbundna alla tre efteråt, vilken scenpersonlighet och vilken helt galen musikalitet. Jag är kär och förälskad för all framtid!

Konsertdags

Idag är det konsert, första försöket med blåsmasters för min del. det ska bli så jäla skojigt. Nu måste jag bara svänga ihop en kaka eller två till pausfikat, sen är det av till sthlm. Hjärtligt välkomna på konserten om ni har tid och lust, radiohuset kl 14.

Ojojoj

Vilken dag, vilken dag... Hur hinner man med allt? Slutligen hemma igen efter att ha vart uppe med tuppen, njaej, jag tror fan att jag var uppe tidigare än så t o m... klappat gnutt, tömt låda, duschat, försökt sminka över en förhatlig finne (som sitter som ett jäla stoppljus mitt på nosen), hindrat gnutt x2 från att smita ut, slängt soporna, jobbat som ett djur, cyklat till ög, umgåtts med kalle och elin (hets-samtalat i typ en kvart), tokcyklat hem, käkat, kollat mailen, skyndat till jutsun, nästan cyklat över min tränare, tränat, ilat hem, duschat, klätt på mig, cyklat som en dåre till glansbandsrepet, sjungit, fikat, kommit hem, gosat med gnuttarna och nu uttmattning... Vet inte om jag orkar gå till sängen ens en gång...

Hemma igen

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Gnuttarna mötte mig i dörren med glada tillrop, sen försökte de smita ut medan jag prånglade in min ganska otympliga väska. Idag blir det mest bara hem och vända, ska till sthlm för extra orkesterrep om ett par timmar. Sen ska jag sova gott och imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller.

Sista natten med gänget

Med team-Zerpe alltså... Imorgon går färden åter till saftlandet och uppsala. Ska bli väldigt skönt att få komma hem till gnuttarna igen, det har varit riktigt jobbigt att vara borta från de små pälskorvarna i flera dagar. Annars känns det mest trist att behöva lämna visby nu när det är som finast här... Menmen, man kommer ju tillbaka, ganska så snart i alla fall. 4:e juni tar lillasyster studenten och då förväntas jag ha pallrat mig hit, detta har hon gjort mycket klart för mig...

Hem till ön

Imorgon ska jag äntligen åka hem! Har inte vart på fina gotland sen i julas så det är verkligen på tiden. Alla syskonen kommer att vara hemma och så föräldrarna förstås. Helgens höjdpunkt ska utan tvekan bli att se lillasyster i musikalkompaniets senaste uppsättning. Säkra källor skvallrar om att hon är grym! Sen ska jag försöka hinna träffa någon trevlig gammal kompis också. Nån som vet vad det ska vara för väder på gotland i helgen förresten? jag vet inte vad jag ska packa ner för kläder...

Lugg?

Jag funderar på om jag skulle ta och klippa lugg igen. Har haft det vid ett par tillfällen, hela min uppväxt var jag ju stolt bärare av en käck prinspage (tack mamma...) och sen har jag fallit tillbaka vid enstaka tillfällen efter det. Hm... hjälp mig att bestämma... Såhär såg det ut en gång:

Jaja, jag vet, sluta posera så förbannat...

Fågelsångsfika

Idag skulle jag, Kalle och Anders avskedsfika på fågelsången. Vi skulle alltså ta avsked av anders som idag skulle åka hem till sina föräldrar över påsken. Han ska vara borta en hel vecka vilket är väldigt länge i vår lilla värld, vi brukar ju se till att ses minst massor av gånger i veckan. Idag var i alla fall vädret vackert och vi kom fram till att det lämpade sig ypperligt för en fika på fågelsångens uteservering. Dessvärre var vi inte de enda som tänkte så... Det var helt smockfullt på uteserveringen. Vi fick ge upp, dra oss in och åtnjuta det sorgliga lilla fikat inomhus, jag och anders alltså, Kalle som är en slashas och latmask dök inte upp över huvud taget, han propsade istället på att vi skulle komma förbi hemma hos honom efter att vi fikat. Hur som helst invigde jag de nya fina stövlarna idag! Det kändes lite som att ha fötterna i varsitt skruvstäd... men jag var himla elegant!

Inte för att skryta

men jag var faktiskt en ganska söt unge när jag var liten, kolla syrrans blogg här! När gick det utför?

Jujutsubal

Ikväl är det bal med jujutsuklubben som hägrar, balstassen ska på igen alltså och jag måste försöka hitta på nån skojig håruppsättning. Jaja, det brukar ju lösa sig vad det lider. Nu ska jag gå hem till systern och rota fram nån smaskig frukost ur hennes skåp. Praktiskt att ha släkt med välfyllda skåp i närheten, speciellt när man är så dålig på att köpa hem saker som jag. Linnéa brukar säga att jag är som deras "Kramer", dyker upp onamäld utan att knacka och går direkt på köksskåpen.

Vår!

Har ni sett vilket väder det är?! Det är verkligen vår idag, måste ge mig ut utomhus genast. Ha en härlig dag alla fina!

Gäääsp

Nu börjar det bli dags för sängen, är minsann lite trött och sliten nu fast jag lät mig sova ut imorse. Ett riktigt trevligt kvällspass har jag klarat av idag och på vägen hem passade jag att hänga en stund hos kompis anders, där bjöds det té och seinfeld, alldeles lagom torsdagskvällhäng för en sliten sjuksköterska. Imorgon hoppas jag på vackert väder och trevligt sällskap.

Vadkaka

Jaa hörreni, det här var ju inte så lyckat... Kommer precis från jutsun med ett värkande och lindat ben. Vi tränade höftkast idag, vilket i vanlig fall är jättekul, men idag lyckades jag sätta knät i min egen vad vid en landning och fick så jäkla ont! Tränaren var snabbt framme med en linda och gjorde en stadig kompression på mitt (turligt nog) hyfsat nyrakade ben. Sen satt jag vid sidan av mattan och betraktade hur foten blev mer och mer blå. När vi lossade kompressionen gjorde vaden fortfarande skitont och jag fick rådet att ha den lite stödlindad under natten och att ta det förbannat lugnt ikväll. Inget glansbandsrep för mig alltså... Å jag som ska på bal på lördag...

Nöjd

Vad oerhört nöjd jag är just nu över att så många har besökt min blogg idag, eller igår snarare, klockan har ju hunnit bli morgon nu. Undrar hur det kommer sig dock? Vad gjorde jag för rätt?

RSS 2.0