Långfredag

Långfredagen har varit lååång ska ni veta. Uppe med småfåglarna vid 05.15, frukost och iskall cykeltur till jobbet snart därefter och sedan har dagen bara rullat på. PT-timme med PT-Johan efter jobbet, snabbdusch på det och sedan var det till att raskt cykla hem och laga middag med kärestan. Ett litet påskbord med ägg, lax, gräddfil, potatis, köttbullar och prinskorv blev det. Till efterrätt en fantastiskt moffsig och god choklad- och hallonmousse, nam! Fick ett påskägg av älsk som jag gladeligt börjat smaska på. Två filmer har vi sett under kvällen, resväskan är packad för jutsulägret imorgon och jag måste strax gå och lägga mig om jag alls ska ta mig upp ur sängen imorgon. Glad påsk alla två som läser min blogg!

Jobba kväll

Ikväll ska jag jobba, så stjärt-torsdag det är. Även imorgon har jag förärats med ett jobbpass må ni tro. Ska försöka hinna med lite påskmiddag imorgon kväll med kärestan är planen, kanske rent av ge honom ett påskägg om han är snäll. På lördag bär det av till Linköping, påskläger med ju-jutsuklubben vankas, spännande och roligt ska det bli. Jag som tidigare har undvikit allt vad läger har till slut gått med på att prova en gång. Det här året verkar bli ett prova-nytt-år. Jag betackar mig dock att sova på liggunderlag på svettiga gympasalsgolv, ett hotellrum är bokat och frukostbuffé ingår. Sjukt nöjd med detta!

Flickorna!

Idag spenderade jag ett par timmar hemma hos storasyster och fick tillfälle att umgås med de underbara systerdöttrarna. Ååh vilka ljuvliga små charmtroll de är! Lotten går snabbt, snabbt över golvet med dunsande hälar, stort smajl och underbett. Greta hittar på lekar med sin livliga fantasi. Idag lekte hon att jag var en bil, jag fick ligga raklång på golvet och göra billjud. När jag gick hem påminde Greta mig om att cykla försiktigt ch ta hjälm på mig eftersom det var lite halt på vägen- Underbara unge!

Gäsp

Det är inte klokt vad trött man blir av att jobba. Suck och stön, gäsp och gny. Snart dags för sängen och sen säger det bara vips så är det dags att gå upp igen. Är det så det ska vara tills man blir pensionär? Men jag ska inte klaga, en annan har ju ett trivsamt jobb med finfina kollegor att gå till och det är inte fy skam. Ibland skulle man dock önska att arbetsdagen startade klockan nio istället...

Nyklippt

Jag klippte mig igår, testade en ny frisör i närheten av mitt hem. Jag var mycket nöjd med frisören, hon pratade lagom mycket och envisades inte med att ha en massa läskiga produkter i håret. Allt var fint och bra och jag kände mig lagom tjusig. I morse när jag vaknade var håret inte riktigt som igår... Jag ser ut som Shanti Roneys karaktär i filmen tillsammans...

Frukost

Lyxigt att börja dagen med världens kanske godaste smoothie. Hallon, blåbär, avocado, lite proteinpulver med vaniljsmak och mandelmjölk. Jumjum!

RSS 2.0