Gotland nästa

Nu bär det snart av till den vackra ön för julfirande med familjen! Mina saker är färdigpackade, katternas grejer får jag slänga ihop imorgon bitti efter att de små grisarna har ätit frukost och gått på lådan. Mitt packande innebar stor förtjusning hos de små. Resväskan visade sig ha ett gäng roliga flärpar, dragkedjeploppar och fickor som man kude busa, bita och fajtas med. När det var lite kläder i väskan visade den sig vara en alldeles utmärkt plats att sova på, eller brottas i för den delen. Nu yr de små marodörerna omkring i lägenheten och gör mig en smula nervös för hur julhelgen ska gå. 3 katter, en vovve och en stor famïlj ska samsas i föräldrarnas lägenhet och Linnéas katt är inte direkt känd för att gilla andra katter... Lär inte bli mer förtjust i mina små tonårskattslynglar...

Ledig dag!

Lyckan är så stor, jag skulle egentligen jobbat idag men till min stora oh oförställda glädje föll det sig så väl att jag fick möjlighet att ta ut en kompdag. Nu sitter jag här och kurar med katterna med en smaskig frukost. Ska bara hinna packa idag annars är jag helt fri. Myyyyyyys!

Ego

Okej, bara ett litet ego till, fick nämligen en bild av sofia på mig och sara som jag tycker är så fin. Sen ska jag sluta lägga upp bilder på mig själv... kanske... Eller vaffan, det är min blogg, jag gör vad jag vill.


Kattungdomarna

Ni måste ju bara se hur stora mina småkillar har blivit! Jämför man med de gamla bilderna så är de enorma!
 

Luccegasque

Var ju på luccegasque i lördags och nu har jag äntligen lyckats få tag på lite bilder därifrån. Var väldigt uppiffad och fin på den här gasquen, ny klänning och superfin sminkning dagen till ära. Det var kära vännen Lisa som sminkade upp både mig och Sara och vi kände oss verkligen vansinnigt söta! Kvällens dejt var i vanlig ordning kompis Kalle. Här kommer ett par bilder:







Knallrött läppstift är grejen!

Julhandel

Herreminje vad jobbigt det är att shoppa klappar när det är tokfullt med människor överallt. Har trängts, knuffats, skuffats och brottats med större delen av Uppsalas befolkning idag känns det som. Klapparna är i alla fall inhandlade nu och ligger och väntar på att bli inslagna i snygga, färgglada papper. Alla människor i familjen är det färdighandlat till ni i alla fall, katter och hund tänkte jag köpa till när jag kommer hem. Grisöron och kattleksaker känns en smula onödigt att frakta till ön i den redan proppfulla bilen. Om man skulle slå in lite fina ket (japp, i familjen zerpe heter paket bara ket) nu kanske. Har även precis fått tillgång till spotify så nu sitter jag och toklyssnar på båd julmusik och annat mysigt. Verkar bli en lugn kväll ikväll.

Hej!

Oj... eh, jag tänker ignorera det faktum att jag inte har skrivit på mer än en månad och rulla på som om ingenting har hänt. Jo, jag måste göra så för annars skäms jag för mycket och då kommer jag inte ha lust att skriva. Sant... Vad sker just nu? Jag ska ha en julklappsshoppardag, börjar om en stund, väntar bara på att min risgrynsgröt ska koka klart så jag kan äta den med belåtna smackningar. Sen ska det hinnas med att fikas också med 2 olika kompisar som jag har en bestämd känla av att det inte skulle fungera att kombinationsfika med. De är väääldigt olika... Sen är det nog dags att börja fundera på vad som ska packas till hemfärden. Vad har hänt sen sist? En hel del, katterna har växt så att det knakar, nu är de långa och gracila och verkar nå upp till vilket förvaringsutrymme som helst, jag har jobbat som en gnu och storasyster har bjudit på finfint adventsfika. kanske har hänt några saker till... Nu måste jag äta gröt. Puss sålänge!

RSS 2.0