Baklänges

Baklängessexan på ÖG gick av stapeln i lördags och jag var naturligtvis där i min sushidräkt. Såhär i efterhand kan jag nog säga att det var min bästa maskeradkostym nånsin! Mjuk och skön att ha på sig och naturligtvis en fröjd för ögat. Festen var lång, rolig och baklänges som sig bör. Vi dansade natten lång och begav oss hemåt på ganska runda små sushifötter nån gång efter tre... Naturligtvis kommer lite bilder, titta och fröjdas!


Ryggräkan i all sin prakt!


En härlig buffé med lax (Sofia), räka (Jag) och tonfisk (Freddo)


Jätteglada


Mathias fick låna min jutsudräkt, stiligt


Elin och Kalle var panda och karatekid


Fina Mathias


Söta sofia


Axel var risodlare... tror jag...


Kinesiska muren var också där

Sisådärja, ett litet axplock av kvällens partybilder, kanske kommer fler om ni är snälla.


Räka

Idag ska jag sy mig en räka, en fin en i rosa trikåtyg. Räkan ska sedan vara en del av en finfin maskeradkostym som ska användas på lördagens baklängessexa. Vänta bara, ni ska få se!

Söndagsångest...

Japp, ännu en helg är till ända, känner mig inte ett dugg utvilad dessvärre... det är svårt att få någon riktig helgkänsla när man jobbar torsd natt, är ledig fredag men sover halva dagen, jobbar lördag kväll och är ledig på söndagen. Kroppen är trött och hjärnan är trött, jag vill verkligen inte ha måndag imorgon och kommer troligtvis hinna längta mig sjuk innan torsdag när jag kan träffa mathias igen, inte så himla nöjd just nu alltså...

Har dock haft en trevlig dag och kväll som jag inte kan klaga på. Först finfin lång promenad i höstsolen på förmiddagen (nu har jag sett allt årsta har att erbjuda), vila och bra bok i soffan medan gossen tittar fascinerat på roadracing, hemfärd och tv-slötittande (min digitalbox har kommit så nu har jag massor av kanaler!), gos med gnuttarna, kolla på grey´s anatomy och bonde söker fru på tv, åsså middag hos storasyster på kvällen. Vi hade hejdåmiddag för lillasyster ingrid och hennes fredrik nu när de ska dra till nya zeeland i ett par månader. Linnéa, Petter, mathias, Ingrid, fredrik och jag var det, vi åt hemlagad pizza så det stod härliga till åsså chokladpudding med banan, jumjum... Nu ska jag slappa i soffan med mina små gnuttar i knät, ha en fortsatt fin söndagkväll alla.

Knasväder!

De senaste dagarna har bjudit på det märkligaste vädret på länge. Raskt växlande mellan mulet, snöslask och solsken. Helt omöjligt att klä sig rätt när man ska gå ut alltså... Jag lyckades iaf passa in en skön förmiddagspromenad mellan slaskanfallen. Gick i raskt tempo till stabbyskogen och så två varv runt elljusspåret i jätteskön, solig, nyp-i-kinderna-kyla. Det var bara de sista 100 m som jag fick värja mig från snöslask, det mulnade på i vansinnigt tempo och från ingenstans började det singla stora blöta flingor. Hem kom jag iaf varm i kropp och själ, med höstrosiga kinder och rinnande näsa. Nu ska duschas, ätas, kläs på och gås till jobbet.

Vaccinerad

Nu närmar sig Vietnamresan med stormsteg, mindre än en månad kvar! Igår var jag på vaccinationsbyrån och styrde upp en HepatitA-vaccination. De är ruggigt effektiva på det där stället, på mindre än 15 min hade jag parkerat cykeln, kommit in, tagit kölapp, blivit inropad, pratat med doktorn, fått en spruta, betalat och gått. Sprutan kändes inte alls vilket jag var mycket tacksam för, vill minnas att hepatitB-sprutorna gjorde skitont en lång stund efteråt nämligen... Nu ska jag bara dricka lite koleravaccin också några dagar före avfärd så är jag ungefär så skyddad man kan bli. Inte långt kvar nu, oooooh vad det ska bli roligt!

Rephelg

Nu drar jag på rephelg med glansbandet om en liten stund, det ska bli mycket skojigt! Jag kan ha missat att nämna det men jag har gått och bytt till piano istället för sång. det skedde en liten omplacering i bandet när 2 av oss sångare bytte till kompsektionen och gustav som spelar gitarr hoppade över till sång istället. Så nu är alla lite nya, nervösa och osäkra på stämmorna och det låter väl lite si och så på sina ställen... Hoppas på att sätta lite mer av mina stämmor nu under helgen, det är ju så sjukt roligt att spela piano! Jag bakade massor av stora goda kanel- och vaniljbullar igår också som jag ska fjäska in mig hos bandkamraterna med, brukar gå som smort. Dags att packa lilla övernattningsväskan, kramar till alla!

Bilder

Nu var det sådär vansinnigt länge sen jag la in några bilder igen, bloggen blir så tråkig då... Därför bjuder jag på lite sommarbilder, blandat från norge och storulvån.


På väg till norge med mor och far


Makrillmiddag vid en liten rastplats


Rauland!


Fruktstund på fjället, pappas ferarri på ryggen


Första fjällvandringsdagen, jag och björn har just lämnat storulvåns fjällstation


Diska måste man


Uppe och springer på en fjälltopp i arla morgonstund


Heheheeeheee...

Besök

Nu får jag snart besök, Malena och lilla Ika kommer för att fika och titta på lägenheten. Det ska bli mycket trevligt att få hem folk, det ger dessutom en anledning att städa undan och göra det lite snyggt hemma, ibland behövs lite hjälp för att få äschlet ur och göra såna saker... Annars händer inte mycket mer än jobb idag.


Födelsedagen

I fredags fyllde fina mathias år. Jag var snäll och trevlig hela dagen, pysslade till en liten födelsedagsfrukost och hade med mig två små paket. Pojken blev glad och nog en smula överraskad, han fick whiskeystenar (små kuber av täljsten som man fryser och använder som isbitar) och godis. Sen tog vi en tur till hufvudstaden där det strosades, shoppades tröjor och åts lunch. En mycket trevlig dag på det hela taget!


RSS 2.0