Länge sen

Ojojoj, så länge sen jag skrev, en så kallad bloggsvacka inföll visst... Nu är jag iaf inflyttad och klar i lägenheten, förutom några kartonger som ska slängas och en del papper som ska sorteras (ni vet de där som har legat i skrivbordslådorna i hundra år och som man bara slängde ner i nån kasse när man packade) så är jag faktiskt färdig! Nu återstår bara projekt omboning, ska försöka dämpa IKEA-uppslagskänslan i vardagsrummet och få det lite mer personligt är planen. Igår flyttade gnuttarna in ocj hemmet känns genast bättre och mer personligt, det tog ett par timmar för dem att göra sig hemmastadda. Svante satt och tryckte bakom soffan hela tiden medan sune fick utforska. Nu är båda pigga och nöjda och snosar runt i lägenheten.


Det är klar!

Min lägenhet är äntligen färdigmålad och jättefin! Som jag har slitit senaste dagarna, i helgen renoverade jag på dagarna och jobbade på nätterna, månd-onsd har jag målat och pysslat 12 timmar om dagen, heeelt galet... Är ganska nöjd med min egen insats. Dessutom är jag sjukt tacksam att jag har såna fina och hjälpsamma vänner, christian, anders, kalle och sofia har varit helt underbara! I helgen är det inflytt som gäller, kom och hälsa på mig när jag är inflyttad och klar!

Njaaaa

allvarligt talat, den här reklamrutan som syns på bloggen just nu känns väl sådär...

Spackel

Kom riktigt långt med mitt spacklande idag faktiskt, dock glömde jag att ta med mig en skruvmejsel så de skruvar som ska bort får jag ta på lördag och resten av spacklandet får följaktligen ske då också. Sen ska det sandpappras som aldrig förr, hoppas på och räknar med att hinna med det mesta av det på lördag och söndag mellan nattpassen. Sen ska Månd-onsd vigas åt att måla. Så ser planen ut i alla fall, den kan ännu omkullkastas ggr flera...

Nu är jag igång

Nu har jag vart på Classe och shoppat loss lite, spackel, målartvätt, svampar, trasor, handskar, tejp, hammare, sandpapper mm mm åkte raskt ner i min korg. Jag är nu på riktigt redo att påbörja tillfixandet av nya plejset. Har suttit en stund nu och pysslat fram glad spackelmusik för att göra jobbet så roligt som möjligt. Allt ligger nu nerpackat i fjällryggsäcken och om några minuter bär det av. Ska bara stoppa i mig lite mat först så jag orkar jobba en stund, sen är det jobb i natt åsså bär det av mot gotland imorgon bitti. Det är bara att komma förbi förrsten om man känner för att spackla lite, eller bara för att ta ett glas saft och prata strunt. Samma sak gäller Månd-onsd nästa vecka då kommer jag vara där och måla dygnet runt!

Nattjobb igen

Är alldeles slut nu efter dagens stora lycka, lite svårt att hålla de små blå öppna. Tur att man kan pigga upp sig med lite varma mackor när ögonlocken börjar dala. Puss å gonatt alla fina!


Den är min!

Nu är den verkligen verkligen min på riktigt! Äntligen kan jag börja slappna av, planera och packa. Joo, det är faktiskt sant, jag har inte vågat planera för mycket eller ens börja packa, har fått för mig att jag skulle jinxa det då och att hela köpet skulle gå åt skogen. Jag veeet, jag är jättetöntig men ibland blir jag sån. Nu är det i alla fall klart och jag vågar börja göra storslagna planer för mitt nya hem! Vänta så ska ni få se. Fixandet kommer att dokumenteras med den lilla rosa och ni kommer med all säkerhet bli tvugna att titta på bilderna här! Just nu är jag bara så glad!!!

Tillträdesdagen

Jajjamen, det är idag det händer, känns helt galet... Och jag tror fortfarande att det kommer att gå åt skogen nånstans, kommer verkligen inte att kunna slappna av innan allt är klart och jag står med nycklarna i handen. Puh, nervös är bara förnamnet...

RSS 2.0